Са нама се лакше и лепше учи

ТРИБИНА „ВОЗИ, АЛИ НЕ ЛЕТИ“

Дана 07. фебруара 2023 године одржана је трибина под називом „Вози, али не лети“ у организацији припадника Министарства унутрашњих послова и помоћника директора „Средње економске школе“ Оливере Чикарић и наставнице Слађане Станковић.

Трибина је одржана у школској сали са почетком у 8:50 часова а трибини су могли да присуствују сви ученици трећег и четвртог разреда . Интересовање је било огромно, па је велики број заинтересованих ученика који нису могли да уђу у салу морао да се врати на часове.

Циљ трибине је био да се укаже на значај безбедности у саобраћају са посебним акцентом на средњошколску децу као активне учеснике у саобраћају.

Пружене су информације о свим кажњивим преступима и неадекватном понашању у саобраћају. Трибини су поред заинтересованих ученика наше школе присуствовали и наставници Ивана Димитрић Чевичелов, Александра Савић, Бранко Несторовић, Бојана Радић и ученици парламента.

Овом трибином је било важно да велики број ученика чује и постане свестан опасности небезбедног и неодговорног понашања у саобраћају.

Трибину су реализовали представници саобраћајне полиције из Лознице.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email