Са нама се лакше и лепше учи

ХУМАНИТАРНИ БАЗАР

Ученица наше школе Миланка Максимовић из Липничког Шора је у једном дану изгубила и оца и стрица. Велика трагедија је погодила породицу Максимовић. С друге стране велику љубав, другарство и подршку показали су ученици и наставници наше школе који су врло брзо успели да се организују и уз помоћ Ђачког парламента, али и уз велику подршку наставнице Дејане Лазаревић, да организују  прикупљање новца и хуманитарни  базар на ком су  се продавали производи које су направили ученици наше школе образовног профила посластичари.

Сав приход је намењен да помогне породици Максимовић у овом тешком и болном тренутку.

Идејни творци и организатори ове акције и хуманитарног базара  су ученици II7 посластичари са наставницом Дејаном Лазаревић, али и ученици парламента у организацији наставнице Станковић Слађане,  чија је намера била да помогну својој другарици и њеној породици.

На хуманитарном базару ученици су за четири сата продали све што су направили. Било је ту и медењака, мафина, мини крофница и бакиног колача. Свако ко је желео могао је да купи слаткише и учествује у акцији, а сама акција показала је колико смо сви сложни и хумани јер се врло брзо све распродало.

Тимски рад и посвећеност допринели су великом  успеху ове  хуманитарне акције.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email