Са нама се лакше и лепше учи

Олимпијске вредности и здрава исхрана у одељењу ученика са посебним потребама кроз интегративну сарадничку наставу основаца и средњошколаца

Дана 17.4.2024. реализован је тематски дан у Средњој економској школи посвећен здравој исхрани и промоцији олимпијских вредности у одељењу ученика са посебним потребама кроз интегративну сарадничку наставу одељења ученика са посебним потребама Средње економске школе и Тима за пројекте у настави ОШ ,,Вук Караџић“ Лозница. Кроз интегративну радионичарску наставу повезани су угоститељство, енглески језик и физичко васпитање тако што су ученици кроз групни рад најпре израдили пирамиду здраве исхране и говорили о здравим животним навикама и спорту. Истакнуте су кључне олимпијске вредности ПОШТОВАЊЕ, ПРИЈАТЕЉСТВО И ИЗУЗЕТНОСТ и у духу Васкрса прављена су јаја од пиринча и декорисана су их истичући све оне олимпијске и људске вредности које треба свако од нас да има. Ово је још један диван пример инклузије на радост свих ученика.

Реализаторке ових радионица су дефектолог Слађана Митровић, професорка посластичарства Дејана Лазаревић и професорка енглеског језика и педагошка саветница Сања Симић де Граф заједно са ученицима.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email