Са нама се лакше и лепше учи

Важно обавештење!

СРЕДЊА ЕКОНОМСКА ШКОЛА обавештава све осмаке и њихове родитеље да се уписивањем у било коју средњу стручну школу и полагањем државне матуре квалификују за упис на било који факултет, на исти начин као и уписивањем гимназије, што је лако проверити и у Закону о високом образовању (члан 9).

У нашој школи су одавно реформисани сви образовни профили и настава се у потпуности реализује по модулима. Сви наши наставници су подједнако стручни и квалификовани и за рад у било којој гимназији. Сви су одавно прошли обуке и стекли све сертификате и за наставу оријентисану ка исходима и за наставу по модулима. О резултатима рада наших наставника говорно говоре успеси наших ученика, у свим сферама.

Промоција једне школе јесте промоција квалитета рада у тој установи, и за нас искључиво само то. И те како имамо чиме да се похвалимо, и никада то нисмо и нећемо радити на рачун крајње непрофесионалне дискредитације других установа засноване на неистинама. Наша промоција је заснована на сопственим резултатима, чврстим доказима и чињеницама.
УСПЕХ=РАД=ПРОФЕСИОНАЛИЗАМ=СРЕДЊА ЕКОНОМСКА ШКОЛА

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email