Са нама се лакше и лепше учи

Учешће на Краљевском карневалу!

Десети Краљевски карневал одржан је у Бањи Ковиљачи 9. септембра 2023. године.

Јубиларни карневал окупио је више од 500 учесника из Србије, Црне Горе, БиХ, Северне Македоније, Словеније, Хрватске и Мађарске. Учествовала су и деца из обданишта, основних и средњих школа, као и плесни студији и фолклорна друштва.

Ученицима Средње економске школе указана је част да буду представници домаћина Краљевског карневала.

Ученици лозничке Средње економске школе ће бити представници и на свим наредним карневалима на којима ће учествовати УГ ”Краљевски карневал”.

Извор: Лозничке нововсти

Први пут учествујемо, то што смо представљени као домаћини нам годи и потрудићемо се да оправдамо очекивања ”Краљевског карневала”, али и наша. Ученици су желели да дођемо, да се дружимо, упознајемо са учесницима из других градова и земаља и да склапамо нова пријатељства. Овде учествујемо у ревијалном делу, али ћемо за наступе на другим карневалима припремити кореографију. Деца су овде у костимима краљева и краљица, принцеза и принчева и сјајно су расположена. Диван је дан и уживамо. Много нам значи и то што смо од руководства школе добили велику подршку, а значиће нам и на будућим наступима – каже Гордана Васиљевић, професорица биологије у Економској школи.

Након Краљевског карневала у Бањи Ковиљачи, ученици Средње економске школе су 15. септембра 2023. године на Међународном карневалу у Шапцу представљали Краљевски карневал из Бање Ковиљаче и Лознице.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email