Са нама се лакше и лепше учи

Ученичким пројектом обележен је 5. јун, Светски дан заштите животне средине, кроз интегративну сарадничку наставу и међушколску сарадњу Средње економске школе и ОШ „Анта Богићевић“ у Лозници.

У пројекту су учествовали ученици Средње економске школе Драган Грбић I-1,
Николина Костић, Дијана Мигић и Снежана Негић I-3,
Александар Петровић и Виктор Секулић I-5, у сарадњи са професорком екологије Горданом Васиљевић.

На предлог професорке Средње економске школе Гордане Васиљевић пројекту су се придружиле колегинице Јустина Јанковић и Марија Поповић, професорке биологије у ОШ „Анта Богићевић“  и ученици три одељења петог разреда. Програм је одржан у школском холу ОШ „Анта Богићевић“. Допринос у реализацији овог еколошког пројекта дале су директорка Средње економске школе Слађана Панић и директорка ОШ „Анта Богићевић“ Весна Панић.


Програму је присуствовала и професорка хемије Средње економске школе Милица Максимовић.


Ученици наше школе приказали су својим млађим другарима презентацију „Кратка прича планете Земље“, а потом извели представу „Еколошка бајка“.


Заједнички пројекат две школе имао је за циљ едукативно учење кроз интегративну и сарадничку наставу о значају очувања здраве и чисте животне средине, реализовано кроз дружење ученика основне и средње школе. Ово је био пример добре праксе и сарадње у наставном процесу. Захвалност свим нашим учесницима на несебичном труду и раду.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email