Са нама се лакше и лепше учи

ТРАДИЦИОНАЛНА НОВОГОДИШЊА ДОДЕЛА ПАКЕТИЋА

Сваке године, традиционално, ученици Ђачког парламента организују хуманитарну акцију „Слаткиш за друга“. И ове године ученици су доносили слаткише како би направили пакетићe за ученике са сметњама у развоју  који похађају нашу школу. Велики број ђака и наставника одазвао се позиву и радо даровао слаткише за ову акцију. Jеданаест наших ученика добило је новогодишње пакетиће које им је уручио Деда Мраз после кратког анимираног филма о Новој години. Чланови Ђачког парламента уложили су пуно труда како би обезбедили да сваки пакетић буде испуњен љубављу и, наравно, слаткишима.

Ова хуманитарна акција реализована је са намером ширења заједништва и солидарности, наглашавајући важност пружања подршке онима којима је то најпотребније, посебно током празника.

Сетили смо се и наших сарадника – ОШ ,,Вук Караџић“ из Лознице и дивне деце ИО Зајача, која врло радо учествују у заједничким пројектима. Један део пакетића поклонили смо ђацима издвојеног одељења, а други део предшколцима у матичној школи. Пакетиће су уручиле професорке наше школе Оливера Чикарић и Дејана Лазаревић, заједно са Сањом Симић де Граф, наставницом енглеског језика у ОШ „Вук Караџић”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email