Са нама се лакше и лепше учи

ОБЕЛЕЖЕН 5. ЈУН-СВЕТСКИ ДАН ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ КРОЗ САРАДНИЧКЕ АКТИВНОСТИ И ПРИРЕДБУ СРЕДЊЕ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ И ОШ „ВУК КАРАЏИЋ“ ЛОЗНИЦА

Овај датум Средња економска школа обележила је кроз сарадничке активности са ОШ „Вук Караџић“ из Лознице. На иницијативу професорке Гордане Васиљевић, у сарадњи са професорком енглеског језика и педагошким саветником Сањом Симић де Граф, кроз једну веома значајну тему, повезане су активности од првог разреда основне школе до завршних разреда средње школе.

Приредба поводом Дана заштите животне средине, која се одржала у Средњој економској школи, обухватала је заједнички плес ученица ОШ ,,Вук Караџић“ и ученица Средње економске школе. Овај диван дан обележен је и пригодним паноима које су радили средњошколци, радови у виду песама на тему екологије. Одржана је и модна ревија на којој су приказани модели од рециклираних материјала. Програм је водила Виолета Даниловић, ученица наше школе.

Хвала професорици Гордани Васиљевић, учитељицама ОШ „Вук Караџић“ и свим ученицима који су били део овог пројекта. Велико хвала професорици Слађани Митровић Јанковић и њеним ученицима који су учествовали у еколошким радионицама, као и Сањи Симић де Граф на неисцрпним идејама, енергији, подршци и дивној сарадњи.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email