Са нама се лакше и лепше учи

Млади, а успешни

У нашој школи има јако пуно ученика који су се остварили на различитим „пољима“ као успешни спортисти, глумци, певачи а међу њима се истиче и ученица Катарина Мијатовић. Ова девојка је ученица четвртог разреда правно техничког смера. Катарина је јако млада а већ и јако успешна и позната као манекенка али и као Miss. Катарина се 2021 године такмичила за „Miss Srbije“ и успела је да се пласира у само финале. Година која је иза нас свима је била препознатљива по Kовид-у и сви смо желели да се што пре заврши, за Катарину је била јако успешна. После овог такмичења Катарина је у Египту на националном такмичењу „TOP 20“ добила наградну стипендију за Пројектни и иновациони менаџмент.
Пре такмичења за „Miss Srbije“ Катарина је 2021. године добила ленту „Miss Eco Teen International Montenegro“ и са овом лентом је учествовала на Интернационалном такмичењу у Каиру где је била тинејџер представник „Miss екологије Црне Горе“ међу 28 држава .
Овај успех је Катарини донео велике привилегије и могућност да напредује, да се развија и учи од много људи. Овим путовањима и такмичењима Катарина је упознала доста људи и стекла нове пријатеље.
Катарина се поред такмичења за Miss на које се пријавила са 17 година, бави и манекенством још од своје 16.те године. Овај почетак није баш био прихваћен од околине и као тинејџер наилазила је на осуде и критике околине и својих вршњака али највећу подршку је имала од правих пријатеља и своје породице која јој је највећа подршка и ослонац на њеном путу ка успеху .
Ми смо јако поносни на нашу Катарину и желимо јој јако пуно успеха у даљем животу и професионалном и приватном.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email