Са нама се лакше и лепше учи

Изложба

Незапамћена посећеност једне изложбе у петак 11. фебруара 2022. године у галерији „Мина Караџић“ отворена је изложба радова Марије Ристановић, ученице наше школе . Изложба је изазвала велико интересовање и била је јако посећена. Наша ученица је овом изложбом представила 35 својих радова који се могу погледати до 25. фебруара 2022. године али исто вече сви радови су распродати а новац од продаје Марија је желела да поклони обнови манастира Хиландар . Ово је изложба која је изазвала велику пажњу и о којој ће се дуго причати. Маријин таленат је све оставио без речи. Марија је користила пастелну технику сликања која је врло захтевна и великим сликарима а њене слике су изгледале невероватно и реално .
Изложбу су подржали и ученици наше школе профил „конобари“ и „кувари“ који су заједно са својим наставницама Дејаном Лазаревић и Драганом Симић припремили кетеринг и послужење за посетиоце .
Марију су подражили велики број наставника наше школе а највећу подршку је добила од другова свог одељења IV-1 и разредне старешине Милице Којић.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email