Са нама се лакше и лепше учи

Екскурзија ученика другог и првог разреда у школској 2022/2023. години

Екскурзија ученика другог разреда Средње економске школе реализована је 19. и 20. априла 2023. године на релацији: Лозница-Ваљево-Горњи Милановац-Крушевац-Ниш-Јагодина-Лозница. Изведена је преко агенције „Кондор-тис“, а превозник је био „Банбус“. На екскурзију је ишло 138 ученика, 8 наставника (одељењских старешина), два водича, лекар и вођа пута.

У  Горњем Милановцу смо посетили  Кућу српско-норвешког пријатељства, а потом, у Крушевцу,  цркву Лазарицу. Другог дана, након доручка, обишли смо  археолошки парк Медијана, као и Ћеле-кулу и Нишку тврђаву.

Екскурзија ученика првог разреда Средње економске школе реализована је 20. и 21. априла 2023. на релацији: Лозница-Ваљево-Горњи Милановац-Крушевац-Врњачка Бања-Лозница. Изведена је преко агенције Подриње-турс, превозник је био Банбус и Ais-turs. На екскурзију је ишло 122 ученика, 7 наставника (одељењских старешина), водич, лекар и вођа пута.

 Екскурзија је протекла у доброј организацији  наставника и  агенције. Сарадња са водичем, возачем и доктором је била одлична.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email