Обавештење за наставнике

Поштовани наставници,
Желим да вам се захвалим на максималном труду и залагању које пружате у овим тешким условима рада. Несебична подршка коју пружате ученицима одлика је ваше професионалности, преданости, стручности и воље да истрајемо као колектив и омогућимо уценицима да радом на даљину не остану без потребних знања. Замолио бих вас да водите рачуна да ученике не оптеретите са лекцијама, да исте буду концизне и одмерене ситуацији. Редовно пратите напредовања ученика и одговарајте на њихова питања у вези наставе и учења. За све проблеме са којима се у даљем раду будете суочили обратите се мени, помоћницима, секретару, психологу или педагогу чак иако не будемо знали одговор на питања која вас муче потражићемо одговор релевантних служби.
Останите код својих кућа и водите рачуна о свом здрављу и здрављу блиских људи.
Свако добро вам желим
Директор школе, Деспотовић Миодраг

Упутство

Упутство за ученике:

Наставне садржаје можете преузимати одабиром банера "УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ", где можете пронаћи фолдер вашег одељења.

За ученике који немају могућност да приступе интернету, потребно је да се обрате одељењским старешинама ради договора око преузимања наставног материјала. 

За све недоумице можете контактирати одељењске старешине и предметне наставнике користећи е-маил адресе које се налазе на сајту школе, или другим начином комуникације ако вам је то понуђено од стране одељењских старешина и предметних наставника.