* Распоред часова који важи од понедељка 25.02.2019.

- Распоред часова за ученике

- Распоред часова за наставнике

- Распоред дежурних наставника

Распоред звоњења

* Распоред блок наставе и професионалне праксе

* Распоред писмених и контролних задатака

* Радне суботе: 09.март (понедељак), 13. април (уторак), 20. април (среда), 11. мај (четвртак), 25. мај (петак)

 

Кулинарски техничар (4 степен, 30 ученика)

Оспособљени су за припрему свих врста топлих и хладних јела,за планирање и обликовање јеловника, за припрему јела од меса дивљачи, ракова, морских плодова и шкољки. Уче организацију и припремање различитих облика свечаних пријема.Такође, у школовању овог профила стиче се општа култура и образовање кроз учење страног језика, рада на рачунару, али и знања из предмета која могу бити од значаја за даље образовање као што су: основи туризма и угоститељства, економика и организација предузећа, психологија, туристичка географија, маркетинг у туризму, познавање робе, уметничко обликовање, наука о исхрани и хотелијерство.

Стицањем дипломе четвртог степена, добија се звање кулинарског техничара и могућност напредовања до главног кувара, као и шира проходност за наставак студија. Кувари могу наставити студије искључиво на високим хотелијерским школама струковних студија.